Voorwaarden en Privacy

Privacyverklaring

Mijn Tuinlab is een citizen science project van de Erasmushogeschool Brussel, Katholieke Universiteit Leuven en Natuurpunt. We zullen de volgende data over je bijhouden: personalia zoals naam, e-mail, wachtwoord, leeftijd en geslacht. Deze gegevens worden enkel gebruikt om je te contacteren in het kader van Mijn Tuinlab en onderzoeksprojecten waaraan je eventueel deelneemt via Mijn Tuinlab. Deze gegevens zullen wij aan niemand verder doorgeven.

Gegevens die Mijn Tuinlab of onderzoekspartners van Mijn Tuinlab wel openbaar kunnen maken, zijn data die je ons over je tuin verstrekt. Dit zal steeds onder geanonimiseerde en veralgemeende vorm gebeuren. Niemand buiten de partners van dit project zal het verband kunnen leggen tussen jouw personalia en jouw tuingegevens.

Je private gegevens zijn veilig bij ons, conform de Europese richtlijnen in privacywetgeving. Indien een derde partij om toegang tot je persoonlijke data verzoekt, zullen wij daarvoor altijd eerst je toestemming vragen.

Gebruiksvoorwaarden

Door je te registreren op Mijn Tuinlab word je automatisch geregistreerd op waarnemingen.be, een website van Natuurpunt die tellingen van burgers registreert en samenbrengt. Door de privacyregels en gebruiksvoorwaarden van Mijn Tuinlab te accepteren, accepteer je ook deze van waarnemingen.be. De privacyregels en gebruiksvoorwaarden van waarnemingen.be vind je hier.

Het gebruik van Mijn Tuinlab valt onder je eigen verantwoordelijkheid. Mijn Tuinlab is niet verantwoordelijk voor het oneigenlijk gebruik ervan. Alle schade die direct en indirect voortkomt uit oneigenlijk gebruik van de website en uit alle data en adviezen die er op te vinden zijn, kunnen niet op Mijn Tuinlab en zijn partners worden verhaald. Verder geef je hiermee ook je toestemming om je data te gebruiken voor onderzoek-, onderwijs- en dienstverleningsactiviteiten, conform onze privacyverklaring.

Wij wensen je veel leerplezier op Mijn Tuinlab en bedanken je voor je bijdrage.